Avsked hit och avsked dit

Trots att det har varit alldeles för många avskedsmiddagar och avskedsluncher osv. så kan jag fortfarande inte förstå att jag ska åka. Vet ärligt inte hur jag ska göra för att jag ska inse det. Är livrädd för att det ska sluta med att jag står på arlanda och grinar livet ur mig och vägrar att åka. 
 
Men på något vis så känns det så himla bra, mestadels för att familjen jag ska bo hos verkar underbar. Har även fått bekräftat att det finns ett gym som ska vara superbra och inte alltför dyrt i närheten.
Har aldrig varit ett träningsfreak men har fått för mig att jag kommer få rulla hem till Sverige efter detta år, eller åtminstone få betala dubbelt för flygbiljetten pga. att jag tar upp två platser och har för hög maxvikt... 
 
Kvällen har iaf spenderats på Livingroom med släkten på pappa och Susannes sida. Åt supergod mat och dom firade mig i förväg eftersom att jag fyller 19 om en månad ungefär. Fick massa fina kuvert som kommer spenderas flitigt på min blivande Ipad.
 
Vilken duktig fotograf jag är, alla syns och alla fick till sin bästa pose.. 
 
Avskedsmiddagen i tisdags med en del av 8packet. Kommer sakna att se er varje dag, alldeles för mycket
 
Var även barnvakt åt lillprinsen idag. Han kröp ner bredvid mig och höll om mig och sa att han gjort en teckning jag kunde ta med på flyget. Vad kan jag säga? älskar dig till månen och tillbaka lillbro♥