Pannenkoekenhuis

Var ledig idag. Det var skönt. Sov ut. Blev upphämtad av Jenni och åkte iväg för brunch. Som vanligt. Åt på "pannenkoekenhuis" ett Holländskt ställe. Skulle äta pannkaka. Fick en pannkakstårta. Åkte därefter till IKEA för att boka Julbord. Kommer bli så bra. Över 10 svenska au pairer som har bokat tillsammans. Hann även in till en annan Halloweenaffär som ligger någon minut ifrån mig bara. Perfekt. Fick med mig en dräkt. Vet dock inte om jag gillar den. Måste sys in och greja. Mest ett panik-köp. 
 
Åkte även iväg med Fred en sväng på kvällen. Var tänkt att vi skulle bowla. Men tydligen så bowlar varenda människa här. Var fullt överallt. Slutade med att vi hängde på ett Froyo ställe bara. Börjar inte förrän ett imorgon så jag får se om jag förljer med Kaytee och company på deras torsdagstradition på Mickey's. Äter upp mina pengar. Måste sluta. Måste spara. Och göra ett riktigt träningsschema. Jenni var på. Hoppas det går vägen haha. Måste vara fit till februari, då kanske det händer grejer! Vem vet. 
 


Detta var alltså min pannkakstårta. Den var bara för mycket. Kunde inte ens äta grädden. Drog i mig alla kalorier för veckan genom att äta denna.