Frat party

Så, gårdagen blev inte helt som planerat men den blev bra ändå. Tog det lugnt under dagen och sedan mötte jag upp Molly, Louise och hennes vän Malin. Åkte till Quincy för pre-drinks runt halv elva och sedan promenerade vi därifrån till Frat partyt. Riktigt roligt att ha varit där men det kändes lite som att gå tillbaka till när man var 15. Mer Disco-stuk haha. 

Vi tog därför en taxi därifrån för att åka till ett frisbeeparty i stället. Träffade massa trevliga människor och vi fick massa komplimanger över våra blommor, haha. Fick även kommentaren "You have the bluest eyes I've ever seen". Inte varje dag man hör det. Skallade sedan kudden hemma hos Quincy bredvid min vapendragare AKA Molly.



Idag var det dags för brunch igen. Men denna gången åkte vi till en europeisk buffé. Helt okej men det slår inte Loring pasta bar. Förutom det har jag träffat Calle och Linnéa (en ny svensk au pair, supertrevlig) en sväng. En skön söndag med andra ord. 
 
 
Annars? Har läst ut Twilightboken och sedan sett filmen. Verkligen sjukt dålig i jämförelse med boken. Har också dragit på mig världens förkylning. Känner mig som fem år gammal. Helt röd under näsan pga snytningar och ändå formar sig konstant en elva därunder. Var även så täppt inatt att jag vaknade av mina egna snarkningar ish. Svagt minne av att något lät och det måste ha varit jag...